Over Danjel
Mijn Naam is Danielle van Loo geboren en getogen in het mooie heuvelland, Sinds 2004 woon ik in Teuven in de voerstreek. Getrouwd met Wouter en mama van drie prachtige kinderen

Mijn liefde voor het kappersvak is er altijd geweest , in het jaar 1997 ben ik dan ook begonnen aan de mdgo in Maastricht met de opleiding kapper/ Allround Kapper. Deze heb ik met succes afgerond in juni 2000. Waarna ik ben beginnen werken in diverse kapsalons, zowel als invalster als voor vast .
 
In 2002 ben ik reeds begonnen als zelfstandige in Lemiers , waar ik 9 fijne jaren heb gehad als eigenaresse van kapsalon Lux. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om in Teuven de zaak verder te zetten onder de naam Kapsalon Danjel, ondertussen verder gaan ontplooien in het vak en mij ook als freelancer voor de firma L’oreal ingezet , hier de titel kleurexpert te mogen ontvangen was een van de mooie mijlpalen in dit mooie vak! Na ook weer wat jaren in loondienst te hebben gewerkt en het zelfstandig zijn even op een laag pitje te hebben gezet toch besloten om weer een nieuwe /oude uitdaging aan te gaan.
 
Vanaf 1 april 2017 heb ik in s ‘Gravenvoeren aan de moelingerweg 25 het schaartje van Marie-ange overgenomen en heb ik hier mijn passie verder gezet. Kapsalon
 
Danjel is weer een feit en we gaan ervoor !!

Kapsalon Danjel, wie zijn wij?


Wij zijn een kapsalon in s’Gravenvoeren voor jong en oud.
Bij ons bent u welkom voor alle behandelingen, permanent, knippen, kleuren, styling etc.,
 
Met onze meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u service en kwaliteit. Specialisaties op het gebied van knip- en kleurtechnieken doen ons nog ieder seizoen groeien . Voor iedere klant bieden wij een geschikte behandeling op maat , altijd met oog voor u als persoon. Dames, heren en kinderen zijn bij ons van harte welkom! U kunt terecht op dagen met en zonder afspraak.
 
Wij werken met producten van L’Oréal (ammoniakvrije kleuringen Inoa )en Vision haircare dit laatste is een Zweeds merk dat slechts een aantal jaar op de markt is en producten aanbied die 100% vegan zijn en hun werking reeds hebben bewezen . Fantastische kleurresultaten en thuisproducten tegen een eerlijke betaalbare prijs.
 
Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen via mail, messenger, app of telefonisch.
In 2002 ben ik reeds begonnen als zelfstandige in Lemiers , waar ik 9 fijne jaren heb gehad als eigenaresse van kapsalon Lux. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om in Teuven de zaak verder te zetten onder de naam Kapsalon Danjel, ondertussen verder gaan ontplooien in het vak en mij ook als freelancer voor de firma L’oreal ingezet , hier de titel kleurexpert te mogen ontvangen was een van de mooie mijlpalen in dit vak! Na ook weer wat jaren in loondienst te hebben gewerkt en het zelfstandig zijn even op een laag pitje te hebben gezet toch besloten om weer een nieuwe /oude uitdaging aan te gaan.
 
Vanaf 1 april 2017 heb ik in s ‘Gravenvoeren aan de Moelingerweg 25 het schaartje van Marie-ange overgenomen en heb ik hier mijn passie verder gezet.
 
Kapsalon Danjel is weer een feit en ik ga ervoor !!
Mijn Naam is Daniëlle van Loo geboren en getogen in het mooie Heuvelland, Sinds 2004 woon ik in Teuven in de Voerstreek. Getrouwd met Wouter en mama van drie prachtige kinderen

Mijn liefde voor het kappersvak is er altijd geweest , in het jaar 1997 ben ik dan ook begonnen aan de MDGO in Maastricht met de opleiding Kapper/ Allround Kapper. Deze heb ik met succes afgerond in juni 2000. Waarna ik ben beginnen werken in diverse kapsalons.
 

Moelingingerweg 25

3798 Voeren (België)

kapsalondanjel@gmail.com

Tel: 0032 (0)43 810918

© 2019 by Matterport-Limburg Proudly created by ID Stijl