Over Danjel
Mijn Naam is Danielle van Loo geboren en getogen in het mooie heuvelland, Sinds 2004 woon ik in Teuven in de voerstreek. Getrouwd met Wouter en mama van drie prachtige kinderen

Mijn liefde voor het kappersvak is er altijd geweest , in het jaar 1997 ben ik dan ook begonnen aan de mdgo in Maastricht met de opleiding kapper/ Allround Kapper. Deze heb ik met succes afgerond in juni 2000. Waarna ik ben beginnen werken in diverse kapsalons, zowel als invalster als voor vast .
 
In 2002 ben ik reeds begonnen als zelfstandige in Lemiers , waar ik 9 fijne jaren heb gehad als eigenaresse van kapsalon Lux. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om in Teuven de zaak verder te zetten onder de naam Kapsalon Danjel, ondertussen verder gaan ontplooien in het vak en mij ook als freelancer voor de firma L’oreal ingezet , hier de titel kleurexpert te mogen ontvangen was een van de mooie mijlpalen in dit mooie vak! Na ook weer wat jaren in loondienst te hebben gewerkt en het zelfstandig zijn even op een laag pitje te hebben gezet toch besloten om weer een nieuwe /oude uitdaging aan te gaan.
 
Vanaf 1 april 2017 heb ik in s ‘Gravenvoeren aan de moelingerweg 25 het schaartje van Marie-ange overgenomen en heb ik hier mijn passie verder gezet. Kapsalon
 
Danjel is weer een feit en we gaan ervoor !!

Kapsalon Danjel, wie zijn wij?

Ik ben een kapster voor jong en oud. Sinds de corona crisis ook ambulant en met een vaste locatie waar u terecht kunt .
Bij mij bent u welkom voor alle behandelingen, permanent, knippen, kleuren, styling etc.,
 
Met mijn meer dan 20 jaar ervaring bied ik u service en kwaliteit. Specialisaties op het gebied van knip- en kleurtechnieken doet mij nog ieder seizoen groeien . Voor iedere klant bied ik een geschikte behandeling op maat , altijd met oog voor u als persoon. Dames, heren en kinderen zijn bij mij van harte welkom! 
 
Ik werk met producten van Vision haircare, waar ik tevens in diest ben als kleur adviseuse , dit is een Zweeds merk dat slechts een aantal jaar op de markt is en producten aanbied die 100% vegan zijn en hun werking reeds hebben bewezen . Fantastische kleurresultaten en thuisproducten tegen een eerlijke betaalbare prijs.
 
Voor meer informatie mag u altijd contact met mij opnemen via mail, messenger, app of telefonisch.
foto danjel nieuw.jpg
 
 
 
 
 
Mijn Naam is Daniëlle van Loo geboren en getogen in het mooie Heuvelland, Sinds 2004 woon ik in Teuven in de Voerstreek. Getrouwd met Wouter en mama van drie prachtige kinderen

Mijn liefde voor het kappersvak is er altijd geweest. Ik ben afgestudeerd als allround kapper in 2000
 
In 2002 ben ik reeds begonnen als zelfstandige in Lemiers , waar ik 9 fijne jaren heb gehad als eigenaresse van kapsalon Lux. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om in Teuven de zaak verder te zetten onder de naam Kapsalon Danjel, ondertussen verder gaan ontplooien in het vak en mij ook als freelancer voor de firma L’oreal ingezet , hier de titel kleurexpert te mogen ontvangen was een van de mooie mijlpalen in dit vak! Na ook weer wat jaren in loondienst te hebben gewerkt en het zelfstandig zijn even op een laag pitje te hebben gezet toch besloten om weer een nieuwe /oude uitdaging aan te gaan.
 
Vanaf 1 april 2017 heb ik in s ‘Gravenvoeren, het schaartje van Marie-ange overgenomen en heb ik hier mijn passie verder gezet.
Sinds de corona crisis ben ik ook ambulante dienstverlening erbij gaan doen , wat mij goed bevalt en ik dus ook ben blijven doen. Sinds 2021 ook kleur adviseuse voor het merk Vision Haircare. Vanaf 1 maart heb ik mijn zaak voortgezet in Teuven  ook hier blijft u van harte welkom
Zo probeer ik van mijn hobby toch steeds mijn werk te maken en door te blijven ontwikkelen. En dat lukt aardig 
binnen.jpg
logo danjel nieuw.jpg